Utleie av leirsted

Camp Bjøntegaard - Hanestad, Østerdalen

Camp Bjøntegaard kan tilby ulike former for utleie, enten dere ønsker å leie sengeplass, hele leiren for et eget arrangement eller dere ønsker en pakke med aktiviteter inkludert.

Vi jobber med å oppdatere prismatrisen vår, men nedenfor finner dere noe av den mest etterspurte informasjonen om leie imens.

Selvhusholdning

divider

Dette er når dere ønsker å leie hele leiren for et eget arrangement og selv ordner alt av matlaging, renhold og aktiviteter. Hele leiren og alle aktiviteter på leirområdet er da tilgjengelig.

Pris

Pris er her normalt kr. 7500,- pr døgn utenfor sommerferien og kr. 9500,- pr døgn i sommerferien.

Ved ønske om noe utvidet aktivitetstilbud, guiding etc:

Pakke med overnatting og aktiviteter

divider

Dette er når vi på Camp Bjøntegaard arrangerer et leiropphold for dere med alt av mat, aktiviteter og overnatting. Ta gjerne kontakt for en skreddersydd pakke. Vi har god erfaring med å lage ukesopphold tilpasset ulike behov, enten dere er et lag eller en forening, en skoleklasse eller en familiegruppe.

Les mer om aktivitetene på Camp Bjøntegaard

Klassetur eller skoleavsluttning

divider

Ønsker dere en klassetur som avslutning på barne- eller ungdomstrinnet syr vi sammen et opphold med varierte aktiviteter og undervisning om ønskelig.

Pris

For slike turer som ikke er ordinært leirskoleopphold vil prisen ligge på ca. 700-800 kr pr elev for 1 overnatting, ca. 1100-1200 kr pr elev for to overnattinger og ca. 1450-1500 kr pr elev for tre overnattinger. Dette er opphold som fordrer at det er med voksne/foresatte som kan bistå med aktivisering på ettermiddag og kveld. 

Les mer om leirskole

Aktiviteter leirsted

Aktiviteter hos oss

divider

Hos oss på Camp Bjøntegaard får du et bredt tilbud av aktiviteter du kan velge mellom. Både for stor og liten.

Resterende gruppebestillinger

divider

Dersom man rett og slett bare har behov for overnatting til en del mennesker kan vi ordne dette. Dette kan være seg hvis man skal arrangere bryllup eller fest på nærmeste lokale eller hjemme og ikke har plass til alle gjestene selv. Ved behov kan det også serveres frokost til gjestene påfølgende morgen.

Rommene og sanitæranleggene har enkel leirskolestandard og man må selv medbringe sengetøy og håndkle. Vi har 90 sengeplasser, men siden rommene varierer i størrelse fra to- til timannsrom er det ideelle antallet ca 50 personer.

Pris

Resterende gruppebestillinger
Priser 2020:
Overnatting pr. person:
Voksen: kr. 250,-
Barn: kr. 150,- (til og med 16 år)
Frokost: kr. 75,-

Makspris familie: 3 personer og det fordres at kun et soverom benyttes.

Eksempelvis en familie på 2 voksne og 3 barn: pris = 2 * voksen/250,- og 1 barn/150,- = kr. 650,- pr natt (pris beregnes alltid med utgangspunkt i antall voksne og fratrekk for barn)

For større antall personer som skal overnatte: ta kontakt for gruppepris.