Fasiliteter

divider
Camp Bjøntegaard
fasiliteter sommerleir

Soverom

Leiren har 20 soverom som har mellom to og ti sengeplasser, og barna fordeles på rommene etter alder og kjønn. Hovedbygningen består av soverom til 44 personer, hytten har to soverom, kårbygningen har sju soverom og stabburet har også ett soverom i 2.etasje.

Rommene har enkel leirskolestandard og man må selv medbringe sengetøy og håndkle. Vi har 90 sengeplasser, men siden rommene varierer i størrelse fra to- til timannsrom er det ideelle antallet ca. 50 personer.

Toalett

I kjelleren finner du vårt sanitæranlegg, i tillegg til tørkerom. Her har vi også et eget toalett med dusj som er tilpasset rullestolbrukere. I forbindelse med dette sanitæranlegget er det også en hytte som er tilpassa funksjonshemmede/rullestolbrukere.

Hovedbygningen har en egen seksjon som blir brukt av de ansatte/lærere og her er det også et eget bad med toalett, samt et separat toalett.

I likhet med soverommene har også sanitæranleggene våre en enkel standard.

Spisesal

Hovedbygningen vår består også av kjøkken og spisesal. Barna samles her tre ganger pr. dag for å innsta dagens måltider. Maten som serveres er sunn og god norsk mat. Ved behov for tilpasninger i mat (cøliaki, allergier, vegetatianere etc.) bes man oppgi informasjon om dette ved bestilling. 

Oppholdsrom

I tillegg til oppholdsrommet i hovedbygningen, har vi også ei østerdalsstue med kiosk, biljardrom og peisestue, samt diskotek.