Sommerleir

Sommerleir

Camp Bjøntegaard har arrangert sommerleir for barn og unge hver sommer siden 1946. Til sammen har vi tatt imot tusenvis av eventyrlystne barn som gleder seg til en innholdsrik uke litt utenom det vanlige. Nå kan også dine barn bli en del av denne lange, spennende og stolte historien!

Vi har nå åpnet for bestilling av sommerleir for 2024, følg link til booking via Checkin.no. I fjor ble de fleste ukene fulltegnet og det var en del som dessverre ikke fikk plass som ønsket, men vi håper vi at vi sees denne sommeren!

I år er det planlagt leir i ukene 27, 28, 31 og 32. Uke 32 er ungdomsleir for deg i alderen 13-17 år, mens de andre ukene er juniorleir for alderen 7-14 år. Når ukene er fulltegnet vil dere få beskjed om eventuell venteliste er tilgjengelig, og når denne også er full fjernes ukene fra Checkin.


Sommerleir Camp Bjøntegaard

Sommerleiren for deg som ønsker et vidt spekter av aktiviteter, unike naturopplevelser og venner fra hele landet.

Bli med på en uke du sent vil glemme.

Dette er sommerleiren

Hos Camp Bjøntegaard er alle barn og unge velkommen til et spennende opphold hvor vi legger til rette for deres behov. Leirstedet er åpent alle uker i sommerferien, og det tilbys ukesopphold hvor barna ankommer søndag formiddag og reiser hjem lørdag formiddag.

Bjøntegaard arrangerer egne uker hvor det er åpent for enkeltpåmeldinger fra hele landet i aldersgruppen 7-14 år (JUNIOR) og 13-17 år (UNGDOM). 

Det er også mulig å melde på grupper av ulik størrelse. Avhengig av gruppenes størrelse (mindre enn 30 barn) og behov kan flere grupper dele samme uke, dette avtales ved bestilling.

Aktiviteter i og rundt leirområdet

Det tilbys et stort antall aktiviteter på leirområdet og i nærområdet, og dermed er det stor sjanse for at du finner noe du liker. Blant annet kan du ri på hest, overnatte ute, vandre i skog og til fjells, bade i vårt helt eget basseng, gå på slakk line, spille biljard, fiske, padle kano og kajakk, delta på diskoteket, sykle og masse mer. 

Se alle aktivitetene

Sommerleir aktiviteter
Sommerleir
Sommerleir Camp Bjøntegaard
Sommerleir bueskyting

Fellesreise

divider

Fellesreise er et tilbud for de barna som kommer i fra Østlandsområdet; fellesreisen starter i Oslo og det er mulig å stige på underveis nordover på Rørosbanen.

Les mer om fellesreise.

Fasiliteter

divider

Du vet hva de sier; "Det enkle er ofte det beste". Fasilitetene våre er av en slik standard. Samtidig kan vi tilby flere ulike oppholdsrom med blant annet kiosk, biljard og diskotek.

Finn ut mer om leirens fasiliteter

divider

Varighet på puljene

I de siste årene har leiruka vært fra mandag til lørdag. I 2023 ble dette endret til søndag til lørdag, dvs en natt lengre enn i fjor. Oppstarten søndag er kl. 16, dvs fellesreisen har avreise fra Oslo ca kl. 12, og dere som ankommer med bil kan levere barna mellom kl. 15 og 16. Mange foreldre har meldt ønske om å levere søndag siden mandagen ofte er en ordinær arbeidsdag for foreldrene, og vi håper det blir enklere for dere slik. I tillegg avslutter vi leirukene lørdag formiddag litt tidligere, da er de fremme i Oslo litt tidligere og det er enklere for dere som har enda lengre reisevei.

Er det da fremdeles mulig med opphold flere uker uten å måtte reise hjem for helga? 

Svaret er ja, det vil være enkelte helger som annonseres med mulighet for å være over til neste leiruke. For dere som bestiller to påfølgende uker er tiden fra de andre drar lørdag til de neste ankommer søndag tid for avslapning. På lørdagskvelden spiser vi pizza og koser oss, og sover litt lengre på søndagen.

I år er det mulig å bestille to uker i kombinasjonene:

  • uke 27 og 28 (juniorleir)
  • uke 31 og 32 (for dere som er på juniorleir i uke 31 kan de som er i alderen 13-14 bestille påfølgende uke med ungdomsleir 13-17 år) 

Praktisk informasjon

divider

Vil du vite mer om oppholdet hos oss og annet praktisk informasjon?

Les praktisk informasjon

Pris for sommerleir

divider

Sommerleir

Påmelding gjøres via checkin