Fellesreise

divider
Ankomst Camp Bjøntegaard

Som en del av tilbudet for dere som kommer fra det sentrale Østlandsområdet tilbyr vi muligheten for å sende barna med vårt fellesreisetilbud. Dette er enten med buss eller tog, og det er mulig med påstigning underveis.

Åpne Google Maps

Hanestad ligger 27 mil fra Oslo og 25 mil fra Trondheim. Rørosbanen går gjennom dalen og Hanestad stasjon ligger like ved leiren. Riksvei 3 gjennom Østerdalen passerer like ved leiren og avkjørselen ned er skiltet 

Fellesreise

Fellesreise er et tilbud for de barna som kommer i fra Østlandsområdet; fellesreisen starter i Oslo og det er mulig å stige på underveis nordover på Rørosbanen.

Fellesreise vil i 2021 enten skje med tog eller buss, dette avgjøres litt nærmere sommeren avhengig av antall barn som melder seg på fellesreisen. Avreise fra Oslo er mandag morgen, ca 09-10 fra Oslo, og hjemkomst er lørdag ettermiddag, ca 17-18 i Oslo.

Om det blir buss vil avreise være fra Bussterminalen i Oslo (vis a vis Jernbanetorget/ved Oslo Plaza) og er det med tog vil avreise skje fra Oslo Sentralbanestasjon med tog mot Røros.

Det vil være med reiseleder(e) som er på Bussterminalen/Oslo S i god tid før avgang. De vil ha på seg t-skjorte/genser med Bjøntegaard-logo. I god tid før leiruka vil vi publisere reisetider med tid for avreise fra Oslo samt for de ulike holdeplassene underveis. For alle dere som skal stige på underveis er det viktig å være på stasjonen/holdeplassen i god tid, dette gjelder spesielt om vi benytter tog da toget dessverre ikke kan vente ved forsinkelser.

Husk mat, drikke og lesestoff til reiseturen.