Fellesreise

divider

Som en del av tilbudet for dere som skal på leir hos oss tilbyr vi muligheten for å sende barna med vårt fellesreisetilbud. Det har de siste årene blitt benyttet buss og vi kommer nok også til å bruke det sommeren 2024. Reiseledere er med bussen fra avreise i Oslo og følger opp underveis ved behov.

Hanestad ligger 27 mil fra Oslo og 25 mil fra Trondheim. Rørosbanen går gjennom dalen og Hanestad stasjon ligger like ved leiren. Riksvei 3 gjennom Østerdalen passerer like ved leiren og avkjørselen ned er skiltet så for dere som kjører barna selv til og fra leiren er det enkelt å finne frem.

Fellesreise i 2024

Fellesreise vil i 2024 skje med buss slik vi har gjort det de siste årene. Det er avreise fra Oslo Busstermina søndag formiddag ca kl. 12 og de er da fremme på leiren ca kl. 16. Hjemkomst er lørdag ettermiddag, fremme ca 16 i Oslo.

Bussen har avreise fra Bussterminalen i Oslo (vis a vis Jernbanetorget/ved Oslo Plaza). Når bussen nærmer seg terminalen blir den tildelt en plattform for påstigning, og dette vil vises på de store infoskjermene inne på terminalen. Da tildelt plattform kan varierer fra dag til dag vet vi dessverre ikke dette på forkant, og de foresatte som følger med barna må sjekke infotavlene når tiden nærmer seg.

Det vil være med reiseleder(e) som er på Bussterminalen i god tid før avgang. De vil ha på seg t-skjorte/genser med Bjøntegaard-logo. I god tid før leiruka vil vi publisere reisetider med tid for avreise fra Oslo samt for de ulike holdeplassene underveis. For alle dere som skal stige på underveis er det viktig å være på holdeplassen i god tid. NB: da bussen sin hastighet kan påvirkes av trafikkbildet inn og ut av Oslo kan det forekomme avvik fra reisetidene som er oppsatt og dere må være forberedte på å kunne måtte vente noe lenger sammen med barnet før bussen ankommer. Reiseleder har med oppdaterte reiselister og bussen vil ikke forlate holdeplassen før vi har alle med eller reiseleder eventuelt har kontaktet dere foresatte.

Underveis blir det en litt lengre stopp med en beinstrekk, men av praktiske årsaker er det under denne pausa ikke anledning til å kjøpe seg mat e.l.

Husk mat, drikke og lesestoff til reiseturen. De som tar reisesjuketabletter må huske å ta dem i god tid før avreise.