Sjakk med Dragulf

Spennende læring ved sjakkbrettet!

Et spennende sommerkurs med Dragulf, sjakklubben til Simen Agdestein. Kurset passer for alle, enten du er nybegynner og bare spiller for moro sammen med mamma, pappa og kompiser, om du er mer erfaren og med i en sjakklubb, spiller turneringer og kanskje har en rating og for deg med høy rating: kurset tilpasses alle nivåer.

Simen var før Magnus Carlsen Norges beste sjakkspiller i mange år og jobber i dag som lærer på sjakklinja ved Norges Toppidrettgymnas. Her var han i en del år lærer og trener til Magnus Carlsen. Simen brenner for sjakk og at så mange som mulig skal få ta del i spillet. Sammen med Olga Dolzhykova har de derfor stiftet Dragulf, en sjakklubb for barn og ungdom. Sammen har de utviklet et spennende, lærerikt og moro undervisningsopplegg for barn som vi kan presentere som et av våre sommerkurs.

Dragulf har mange erfarne instruktører, både tidligere elever fra sjakklinja ved NTG samt andre erfarne sjakkspillere. Disse vil gjeste oss tre dager i uke 32 og i løpet av disse dagene vil dere få et innholdsrikt kursopplegg.

En mer detaljert beskrivelse av kursopplegget vil publiseres snarlig, men ønsker dere å lese mer om Dragulf kan dere besøke nettsidene til Dragulf: www.dragulf.no

Kurset kan velges i tillegg til det ordinære aktivitetstilbudet på sommerleir uke 32 eller man kan velge å kun delta på sommerkurset på dagtid. Kurset vil avholdes på dagtid tirsdag, onsdag og torsdag.